bg / en
Продаден

Продажба 2-стаен гр. Варна - Победа 61m²

93000 EUR

Този имот вече не се предлага

Детайли

Идентификационен номер на имот: 10242

Тип: Продажба

Тип имот: Жилищни имоти, 2-стаен

Големина на имот: 61 кв.м.

Свържи се