bg / en
Нов

Продажба 3-стаен гр. Варна - Завод Дружба 90m²

131900 EUR

Детайли

Идентификационен номер на имот: 10134

Тип: Продажба

Тип имот: Жилищни имоти, 3-стаен

Големина на имот: 90 кв.м.

Етаж: 7

Тип строителство: Панел

Свържи се